Vinn en magisk førjulstur til vidunderlige København

Hvor dejlig ville det ikke være å få en pause i julestria og heller reise til vidunderlige København og oppleve magisk julestemning og litt ekte dansk julehygge?

Delta i vår konkurranse ved å melde deg på under. Svar riktig på spørsmålet og du kan vinne et herlig avbrekk med reisen i DFDS beste lugarer og en hotellnatt i vidunderlige København. Dersom det er du som blir oppringt og får delta i den ukentlige quizen som går hver fredag på Julekanalen P7 Klem, kan du i tillegg til cruise for 2 i standard økonomilugar også vinne:

- Oppgradering til Premium Commodore lugar med deilig frokost
- Julemiddag om bord og inngangsbilletter til Jul i Tivoli
- Shoppinggavekort på kr 2000 til bruk om bord i Sea Shop
- Hotellovernatting for 2 inkl. frokost

Lykke til!

Her kan du lese alle konkurransevilkårene.

Vinn nyttårscruise til vidunderlige København

Hvor dejlig ville det ikke være å komme til dekket bord og seile inn i det nye året? Bare slappe av, nyte maten, danse og ha det gøy og ønske det nye året velkommen.

Delta i vår konkurranse ved å melde deg på under. Svar riktig på spørsmålet og du kan vinne en uforglemmelig nyttårsfeiring om bord på DFDS Københavnbåten og starte det nye året i vidunderlige København. Dersom det er du som blir oppringt og får delta i den ukentlige quizen som går hver fredag på Julekanalen P7 Klem, kan du i tillegg til cruiset for 2 personer også vinne:

- Nyttårsarrangement med 4 rettes nyttårsmeny m vin/ ad libitum og kaffe avec
- Middagsbuffé på hjemreisen og frokost t/r
- Inngangsbilletter til magiske Jul i Tivoli
- Shoppinggavekort på kr 2000 til bruk om bord i Sea Shop

Lykke til!

Her kan du lese alle konkurransevilkårene.

Vinn cruise til vidunderlige København

Hvor dejlig ville det ikke være å få en et herlig avbrekk og cruise til vidunderlige København?

Delta denne siste konkurranseuken ved å melde deg på under innen fredag 22.12. Svar riktig på spørsmålet og du kan vinne et herlig avbrekk med reisen i DFDS beste lugarer og en hotellnatt i vidunderlige København. Dersom det er du som blir oppringt og får delta i den ukentlige quizen som går hver fredag på Julekanalen P7 Klem, kan du i tillegg til cruise for 2 i standard økonomilugar også vinne:

- Oppgradering til Premium Commodore lugar med deilig frokost
- Middag for 2 i Seven Seas
- Shoppinggavekort på kr 2000 til bruk om bord i Sea Shop
- Hotellovernatting for 2 inkl. frokost

Lykke til!

Her kan du lese alle konkurransevilkårene.

Delta i konkurransen

 

KONKURRANSEVILKÅR

Premien er personlig og kan ikke overdras til andre eller selges videre. Premiene kan ikke byttes mot kontanter og har ingen refusjonsverdi. Aldersgrensen for å reise er 20 år uten følge av foresatte. Eventuell reise til/fra terminal i Oslo er ikke inkludert. Bestillingsfrist: premien må bestilles innen senest en uke etter man har vunnet og det tas forbehold om at lugarkategori og hotell har ledig kapasitet til ønsket dato.

- Premiene Førjulscruise for to i en Premium lugar, frokost t/r, én julebuffé, gavekort på shopping om bord, hotellovernatting i København, samt inngang til Tivoli må benyttes før jul.

- Premien NyttårsCruise for to må benyttes på avgangen den 30.12 eller kan om ønskelig byttes til en annen reise i januar eller februar (nyttårsarrangementet vil da bli erstattet av andre måltider).

- Premien uke 51 må benyttes ila januar-februar 2018.


Forøvrig gjelder P4s konkurranseregler.