Lyttesenter Problemer med streaming?

Hjelp med streaming

Du kan lytte til alle P4 Gruppens kanaler strømmet over internett med en datamaskin, nettbrett, mobiltelefon, nettradio, smart-tv osv. på et stort antall plattformer og radioer fra et utall leverandører.

For å spille av lyd trenger du alltid internettforbindelse, og om du er på en PC bør du ha nyere, oppdatert nettleser, samt lydkort og høyttaler/hodetelefoner. Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og avspillingsprogrammet, samt alltid installere de siste sikkerhets- og forbedringspakker. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ikke får nettradio til å fungere ber vi deg undersøke:

  • Er enheten din koblet til internett? Hvis PC, eller mobil: Sjekk om du får åpnet vanlige nettsider. På andre enheter sjekk om du kan spille av andre kanaler, f.eks. NRK sine. Om du er på et bedriftsnett kan du kontakte it-ansvarlig og spørre om lydstrømmen kan være sperret til din arbeidsplass.
  • Sjekk at volumet er skrudd høyt nok opp og at lyden ikke er «mutet», altså skrudd helt av.
  • Forsøk å restarte enheten.

Dersom du ønsker å benytte en avspiller der våre kanaler ikke allerede er tilgjengelig tilbyr vi direktelenker til alle lydstrømmene våre. Disse finner du under hver kanal ovenfor. Vi gjør oppmerksom på at disse kun er til privat bruk, og ikke tillates brukt til kommersielle formål, videresending osv. uten skriftlig avtale med P4 Gruppen.

Juni 2016: Vi har byttet strømmeteknologi og internettadresse til alle radiokanalene våre. Dette går automatisk for de aller fleste lyttere, men det kan være enkelte gamle apper og nettradioer som ikke er oppdatert. Om du lytter med en gammel app på mobiltelefonen ber vi deg slette appen og laste ned den ferskeste fra P4 i App Store eller Google Play. Et mindre antall internettradioer henter strømmene våre via forskjellige «katalogtjenester» som det kan hende ikke er oppdatert. Om du på en slik radio ikke hører strømmene våre, setter vi pris på om du tar kontakt og opplyser oss om radioens navn og modell, samt hvilken kanal du forsøker å lytte til. Forsikre deg først om at enheten er på nett og at andre kanaler fungerer.

Hvis du står helt fast kan du kontakte teknikkvakt@p4.no, så vil vi forsøke å hjelpe deg.